Enquêtes

Enquêtes

Een eenvoudige manier om aan gratis cadeaubonnen te komen is het invullen van enquêtes. De tijd die je nodig hebt per enquête ligt gemiddeld tussen de 10 en 20 minuten. Ook hebben we regelmatig producten ontvangen om te testen. Dit zijn vaak producten die nog niet te koop zijn, denk hierbij aan wereldgerechten, boter en pizza’s!

Cadeaubonnen verkopen

Via de onderstaande banner kan je je cadeaubonnen ook verkopen en het geld op je rekening gestort krijgen. Klik op de banner en daarna rechtsboven op Ik Wil Wisselen.

Wissel.nl

Zie je de banner niet? Klik dan op : Wissel.nl

Lifepoints
Eén van de betere aanbieders. Werkt ook goed op een telefoon of tablet. Een duidelijke website en vlotte uitbetaling via cadeaubonnen.

THX App

Met de THX app kun je punten verzamelen door mee te doen aan ons consumenten en media onderzoek. Deze punten kun je inruilen voor cadeau kaarten. Zelf heb ik deze app draaien op een oude ongebruikte telefoon.

Deze link werkt alleen op een smartphone.

M-Select
Betaald niet uit in cadeaubonnen maar stort de vergoeding direct op je rekening. Lees wel even door waarvoor je je aanmeldt. Dit bedrijf vraagt je onder andere voor één op één interviews via een videobeltool en deelname aan gespreksgroepen. Ben je hier het type voor dan valt er goed te verdienen. Je wordt per onderzoek telefonisch uitgenodigd, hierbij wordt er een vergoeding afgesproken

Waardevolle Mening

Op dit moment worden geen nieuwe leden meer geaccepteerd. Wil je geïnformeerd worden wanneer aanmelden weer mogelijk is laat dit dan even weten via het contactformulier.

Als je in google zoekt zijn er nog wel meer enquêtesites te vinden. Wij raden je aan om minimaal de bovenstaande websites te gebruiken. Hieronder nog een aantal enquêtesites die doen wat ze beloven maar waar je pas naar maanden genoeg punten hebt voor een cadeaukaart.