Verkoop je Bandbreedte

Verkoop je Bandbreedte

Onderstaande websites vragen je een programma te installeren op je computer en soms ook je telefoon. Klanten van deze aanbieders hebben bijvoorbeeld extra bandbreedte nodig voor een update van hun product of hebben tijdelijk een locatie in het buitenland nodig voor hun softwaredistributie. Je kan alle onderstaande programma’s tegelijkertijd draaien om je verdiensten te maximaliseren.

De hoeveelheid megabytes die je verkoopt kan per locatie verschillen. In ieder geval maakt het land waar je zit heel erg uit. Ik weet niet of het helpt als je in Amsterdam woont in plaats van een klein dorpje in Groningen. Er zijn limieten hoeveel apparaten je actief mag hebben per netwerk. Gebruik alleen je eigen netwerk, niet die van je werk en zeker niet via een VPN verbinding. Een dikke glasvezel verbinding is zeker niet nodig, het belangrijkste is dat je PC zo min mogelijk offline gaat.

IP Royal

Betaald al uit vanaf 5 dollar naar Paypal of in Bitcoin. Levert bij mij het meeste op van alle aanbieders, maar dat kan per locatie verschillen.

5/5

Honeygain ( 5$ Startbonus )

Honeygain heeft een mooi dashboard en daarnaast een optie Content Delivery die je wel even zelf aan moet zetten. Met deze optie aan krijg je ook per uur dat je online bent uitbetaald. Uitbetaling vanaf 20 dollar naar Paypall of in Bitcoin.

4.5/5

Packetstream

Packetstreem levert bij mij zo goed als niks op, ik laat hem maar actief en wacht geduldig af. Uitbetalen doen ze vanaf 5 dollar naar Paypal. Klik op de knop “Earn Money”, maar eerst op de knop “Aanmelden” hieronder.

3/5