Risico-investeringen

Risico-investeringen

Onderstaande websites vallen onder de High Yield Investment Programs, afgekort HYIP. Dit zijn risicovolle investeringen, soms betalen ze niks uit of ze zijn na een paar maanden opeens offline.

Toch kan het winstgevend zijn, het kost veel minder dan af en toe een bezoek aan het casino. Laat mij deze sites testen zodat jij veiliger kan instappen.

De gouden regels zijn :

  • Investeer alleen wat je kan missen
  • Betaal zo snel mogelijk je inleg uit

De kleur groen geeft aan dat er een uitbetaling is ontvangen. In de aanbieders in het geel heb ik in geïnvesteerd maar wacht nog op het moment dat ik kan uitbetalen. De rode kleur geeft aan dat deze website niet meer bestaat of niet meer betaald.

 

Laatste Update : 26-1-2021

Kijk bij de opmerkingen bij uitbetalingsbewijzen wat mijn volgende stap is. Soms betaal ik met opzet een tijdje niks uit om de winst weer te investeren.

Eigen inleg : 0.2 LTC
Actief Saldo:  0.2 LTC
Inactief Saldo 0.08 LTC
Uitbetaald : 0.2 LTC

Inleg terug in 20 dagen*

LTC Mining

Krijg bij registratie gratis een hashrate om de site te proberen, uitbetalen kan na storting van 0.2 LTC. Inleg geeft je 30 dagen lang 5% terug. Je winst kan je direct weer investeren voor een hogere opbrengst.

Eigen Inleg : $50
Huidige waarde : $100
Saldo : $10
Uitbetaald : $0

AI Marketing

Investeer in een BOT die voor jou advertenties gaat zetten. Het enige wat je daarna nodig hebt is geduld. Voor een bepaalde periode kan je gratis 50 dollar tegoed krijgen zonder zelf iets in te leggen wanneer je je registreert met een INB account ( blauwe icoon links ).

*Controleer vooraf de minimale uitbetaling voor de crypto munt die jij wil inleggen. Terugverdientijd is niet gegarandeerd, lees je in op de risico’s van HYIP platformen.

Eigen inleg : 0.043 LTC
Uitbetaald : 0.27 LTC

Eigen inleg : 15 XRP
Uitbetaald : 34 XRP

Grenbit

En weer eentje gestopt, een mooie winst. Daarnaast genoten van de discussies in de telegram groep. Ga er altijd van uit dat dit soort aanbieders er op een gegeven moment met het geld vandoor gaan. De kunst is om een graantje mee te pikken door slim en voorzichtig te investeren.

Eigen inleg : €20
Uitbetaald : €7

Chainmine

Is even offline geweest en de uitbetalingen zijn daarna gestopt. Helaas te laat ingestapt.

Eigen inleg : $100
Uitbetaald : $160

Fast10

Met zo’n winstepercentage nooit verwacht dat Fast10 lang online bleef. Na 21 dagen zijn ze gestopt met uitbetalen. De gok pakte goed uit, 60 dollar in de winst!

Eigen inleg : $600
Uitbetaald : $925

Upistic

Doe dit nooit na, ik heb enorm veel mazzel gehad. Later las ik pas over de risico’s en heb alles er weer uitgehaald en een klein deel XRP weer ingelegd, vandaar die laatste kleine uitbetaling.